PROJEKTLEDNING

ALFRED arbetar med alla typer av byggprojekt, stora som små. Oavsett vad ni som kund eller samarbetspartner söker kan vi erbjuda kvalificerade tjänster inom byggprojektledning under hela byggprocessen. Gemensamt för alla uppdrag vi tar oss an är stort fokus på ledarskap och kommunikation. Vi är nämligen övertygade om att det är just människorna och de mjuka värdena som gör skillnad.


Affärsområdeschef: Joakim Serrestam

joakim.serrestam@alfred.se

+46 70 677 46 57

HYRESGÄSTRÅDGIVNING

Med er affärsplan och affärsmässiga mål som utgångspunkt kan ALFRED erbjuda alla former av hyresgästrådgivning för att tillgodose verksamhetens behov, oavsett bransch.  Från framtagning av lokalstrategi och analys till nyetablering och projektledning av flytt. Vi har ett gediget kontaktnät och en upparbetad metod och tillsammans kan vi hitta just det NI söker.  Tillsammans  med er formar vi lokalerna så att de överensstämmer med ert varumärke och arbetssätt.


Affärsområdeschef: Annelie Ouchterlony

annelie.ouchterlony@alfred.se

+46 70 855 32 23

FASTIGHETSUTVECKLING

Varje fastighet är unik. Förutom grundliga tekniska analyser och investeringskalkyler handlar fastighetsutveckling för oss på ALFRED också om att vara kreativ och att identifiera affärsmöjligheterna. Vår ambition är att tillsammans med investerare och fastighetsägare utveckla varje fastighet till dess fulla potential.


Affärsområdeschef: Malin Kindstedt

malin.kindstedt@alfred.se

+46 70 421 23 46